e-commerce by webshaper
More information on product
Home > Products > Novel > Mimpikan Kamu
Mimpikan Kamu
enlarge

Mimpikan Kamu

Add to Compare
RM  30.00  27.00  
Item details
SKU: 9789675822377
Weight: 661 grams
Stock: Stock available


ISBN: 9789675822377
  Share This   Add To Facebook   Add To MySpace   

Kenali Ainzul Asrizal Tan Sri Hamdan Yahaya.
Dia mempunyai ramai perempuan yang sanggup buat apa saja untuk mendapatkan perhatian darinya. Dia bergaya, berkerjaya, berkuasa, berkarisma serta merupakan jutawan di usia yang muda hasil kerja kerasnya sendiri. Ada lagi tambahan, dia merupakan pewaris terbesar empayar perkapalan orang tuanya.
Tapi…
Dia kaki parti, kaki perempuan dan juga segala kaki-kaki yang bukan menjadi impian yang sering dirindui satu-satunya gadis yang telah buat dia rebah tertunduk.
“Selama ni I harap bakal suami I seorang yang baik. I selalu rindu dia even I tak kenal dia. Tiap-tiap kali solat, I doa biar Allah jaga dia siang dan malam. Pimpin dia dalam apa saja keputusan yang dia buat. Untuk kebaikan dia, untuk kebahagiaan masa depan kita orang. Turned out, that person is you. I kecewa.” Itu kata Pia.
Menurut pendapat kawan baiknya Ezo mengenai Pia.
“Pia… Bukan taste akulah. Pasif, nerd, old school, berkerak macam tu!”
Tapi bagi Iju, Pia satu-satunya gadis yang layak bertakhta di hati. Dan dia tahu Pia akan menjadi penyebab untuk kematiannya pada suatu hari nanti kerana kehadiran gadis itu telah menarik satu persatu molekul oksigen yang dia perlukan untuk bernafas.
“Cik Sophia, katakan apa yang perlu I buat untuk meraih cinta you. Sky’s the limit.”
Mimpikan kamu! Sampai bila? Pia saja ada jawapannya.